Pagina's

28 dec. 2012

Verzorgende handen in 5 stappen!

Verzorgende handen! hoe?

 Nagellak behoort tot een van de populairste make-up soorten. Veel meiden hebben een collectie kleurtjes, sommigen zijn zelfs verslaafd aan het kopen van nagellak. Gelakte nagels staan leuk en vrolijk, maar het is natuurlijk het mooiste op goed verzorgde handen. Hoe je je handen makkelijk, snel en zonder veel geld uit te geven goed verzorgd?

 

 

 

 

 

 

stap 1:Scrubben of een handmasker!Mmm, lekker schrubben of een handmasker je kan dit natuurlijk kopen,maar wat dacht je van goedkoop zelf maken.

Scrub DIY ingrediënten:Suiker en olijfolie mixen en je hebt een goede scrub!Resultaat:zacht 

Handcrème DIY ingrediënten:Body lotion/Butter,honing &2 handschoentjes die je bij de tankstation mee kan nemen of diepvries zakjes mixen en dit in de handzakjes stoppen en dit 15 minuten laten zitten! Resultaat:zacht Dit is ook erg goed voor je nagels!

-------

Stap 2:Nagelriemen terug duwen. 

Doe een beetje olie op je nagelriemen en masseer het zachtjes in. Met een bokkenpootje kun je de nagelriemen naar achter duwen, waardoor een groter deel van je nagel zichtbaar wordt en het schijnt je nagels sneller te laten groeien!! :D

 


 

 -------

Stap 3: vijl je nagels.
Knippen zorgt ervoor dat je nagels sneller splijten.
Vijl wel 1 kant op.
wat je ook kunt gebruiken is een nail block wat ik zelf erg handig vind ! :)

-------

Stap 4:Nagels lakken.

Eerst zorg je ervoor dat je nagels ontvet zijn dat kan je met nagellak remover doen. Begin met een base coat dat zorgt ervoor dat je nagellak langer blijft zitten.Nu lak ga je je nagels lakken met de gewenste kleur lak!Als je nagels gelakt zijn eindig je dit met een topcoat zorg eerst ervoor dat je nagellak gedroogt is.

 

 

 


 

 

 

 -------

Stap 5:eindigen.

op je kleine manicure te eindigen gebruik je een beetje handcrème.

Resultaat: Schitterende,verzorgende handen!

You like it ? Tips welkom!

Liefs Vera ! x

  

 

 

 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten